Sportcentrum Leek is van vele markten thuis. Een goed voorbeeld daarvan is het sportcafé. Deze comfortabele en ruime horecagelegenheid is de ideale ruimte om nog even bij te praten na een sportactiviteit. Sportcentrum Leek biedt onderdak aan veel sporters en dus kan de grootte van het sportcafé niet achterblijven: op een oppervlak van duizend vierkante meter is het dan ook goed toeven. Zeker ook door de sfeervolle en gezellige inrichting.

Recepties en bruiloften
De horeca-accommodatie leent zich eveneens uitstekend voor (bedrijfs)feesten, partijen, recepties, bruiloften en muzikale evenementen. Omdat het sportcafé groter is dan een gemiddelde horecavloer, kunnen de meest uiteenlopende groepen er prima terecht. In Leek en wijde omgeving is het sportcafé al regelmatig benut voor de bovengenoemde gelegenheden en dat gebeurt nog steeds in toenemende mate.

Vergadermogelijkheden
Ook voor vergaderingen zit je in Sportcentrum Leek goed. Of een groep nou uit 5 of 300 personen bestaat, iedere vergadermogelijkheid is voor ons bespreekbaar. Gelet op de centrale ligging in de driehoek Groningen-Assen-Drachten wordt er veelvuldig in Sportcentrum Leek vergaderd. Bovendien zijn hiervoor alle benodigde faciliteiten en materialen aanwezig. Zo hebben we een beamer, scherm en flipover ter beschikking. Een andere pré is natuurlijk de enorme parkeergelegenheid voor de deur. Voor de deur van het Sportcentrum kunnen met gemak 600 auto’s worden gestald.

Wij bieden drie vergaderarrangementen:

Arrangement Comfort (3-uurs arrangement)

Zaalhuur

Koffie/thee onbeperkt

Cake

Karaffen water

Lunch (soep, twee luxe belegde broodjes, yoghurt met fruit)

Gebruik beamer, scherm & flipover

Prijs per persoon € 19,75

Arrangement De Luxe (09.00-17.00)

Zaalhuur

Koffie/thee onbeperkt

Cake

Karaffen water

Uitgebreide lunch: (soep, diverse luxe belegde broodjes, yoghurt met fruit, kroket, melk, jus d’orange)

Gebruik beamer, scherm & flipover

Prijs per persoon € 25,50

Voor meer informatie en het bespreken van diverse mogelijkheden kunt u contact opnemen via: horeca@sportcentrumleek.nl