Edwin Evers Band

De fenomenale Edwin Evers Band komt op 25 november naar Sportcentrum Leek. Marco Schuitmaker zal de avond aftrappen als voorprogramma. Bereid je voor op een avond vol muzikaal plezier.

De Edwin Evers Band heeft een helder doel voor ogen: een onvergetelijk “feest der herkenning” creëren voor ons geweldige publiek. Met een breed scala aan nummers zorgen ze ervoor dat er voor elke muziekliefhebber iets leuks tussen zit. Of je nu houdt van rock, pop, soul, of iets daartussenin, deze avond belooft voor eenieder iets speciaals.

Optreden is voor de band altijd een van de hoogtepunten. Hun podiumkunsten stralen plezier en enthousiasme uit, en het aanstekelijke effect op het publiek is niet te missen. Een avond met de Edwin Evers Band staat garant voor meezingen, dansen en volop genieten van waanzinnige live muziek.

Trommel je muzikale vrienden op en laat je onderdompelen in een sfeer van heerlijke muziek en ongedwongen gezelligheid. Zorg dat je erbij bent wanneer de Edwin Evers Band en Marco Schuitmaker het Sportcentrum Leek bezoeken.


Aanvang: 20.30u
Locatie: Sportcentrum Leek

Tickets : Tickets: Edwin Evers band – Eventree


We kijken ernaar uit om jullie allemaal te verwelkomen op deze bijzondere avond vol muzikale hoogtepunten.