Het fitness team van Sportcentrum Leek staat 7 dagen per week voor je klaar om samen met jou te werken aan je sportieve doelen. In onze fitnessruimte vind je een breed aanbod aan kwalitatief hoogwaardige toestellen, waar onze instructeurs je naar wens in begeleiden. Sport je liever met anderen? Doe dan mee aan een van onze vele groepslessen, gegeven door gecertificeerde instructeurs.
Ook kun je bij ons terecht voor specifieke doelen zoals gewichtsverlies. Zo werk je in het Afvalplan samen met een coach naar jouw ideale gewicht, of spring je een aantal keer per week op de Milon Cirkel, waarop je in slechts 35 minuten een full body workout achter de rug hebt.

Daarnaast biedt Sportcentrum Leek meer dan alleen sporten. Zo kun je tegen betaling heerlijk ontspannen in een van de sauna’s (te vinden in de kleedkamers, dus gescheiden) of werken aan je kleurtje onder de zonnebank. En omdat wij van mening zijn dat sociale contacten net zo belangrijk zijn als beweging voor een gezond en vitaal leven, kun je in onze fitness lounge genieten van onbeperkt koffie, thee of frisdrank.

Hebben we je overtuigd? Kijk dan snel welk abonnement het beste bij jou past, of kom even langs; de koffie staat klaar! Weet je het nog niet helemaal zeker? Vraag dan een proefles aan en beleef zelf dat Sportcentrum Leek staat voor professionaliteit, kwaliteit en gezelligheid!

De missie van Sportcentrum Leek
De missie van Sportcentrum Leek is het leveren van een bijdrage aan een gezond en vitaal Westerkwartier. Door te bewegen ga je immers lekkerder in je vel zitten en functioneer je beter, wat weer bijdraagt aan je algehele gezondheid. Met een flinke dosis ervaring in het sportschool wezen werken wij met onze instructeurs, personal trainers en andere medewerkers iedere dag aan de gezonde levensstijl van onze klanten. Met persoonlijke trainingsschema’s, voedingsschema’s, advies en service behandelen wij ieder lid als een oude bekende en staan wij met een glimlach voor ze klaar.

De visie van Sportcentrum Leek
In onze visie is Sportcentrum Leek de grootste sportaanbieder van het Westerkwartier en inspireren en motiveren we zoveel mensen tot een gezonde levensstijl. Met onze persoonlijke benadering willen wij iedereen een welkom gevoel geven en helpen in het bereiken van zijn of haar doelen, zonder voorbij te gaan aan een ieders eigen opvattingen en gedachten. Op deze manier hopen wij dat alle inwoners van Leek en omstreken weten dat ze ten alle tijden bij ons sportcentrum binnen kunnen stappen, waar onze collega’s graag met jouw doelen aan de slag gaan.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag:
08.00 – 22.30 uur
(fitness tot 22.00 uur)

zaterdag en zondag:
09.00 – 14.00 uur

* op officiële feestdagen zijn wij gesloten en in schoolvakanties gelden er aangepaste openingstijden

Onze tarieven

 Voor iedere sporter bieden wij een geschikt fitnessabonnement aan. Bij al onze abonnementen, exclusief de daluren abonnementen, heeft u onbeperkt toegang tot onze hoogwaardige fitnesszaal (voorzien van airco) en de groepslessen. Ook mag er met ieder abonnement tegen een kleine vergoeding gebruik worden gemaakt van de sauna’s die in de kleedkamers zijn geplaatst, en van de zonnebanken die in afgesloten ruimtes staan. Verder mag u voor, tijdens en na het sporten onbeperkt genieten van koffie, thee en frisdrank in onze naastgelegen lounge.

Onbeperkt:
Basic
€45,00 p/mnd 3 maanden contract

Fit
€43,00 p/mnd 12 maanden contract

65+ abo
€28,50 p/mnd Maand contract

Student abo*
€28,50 p/mnd Maand contract

Vrienden van SCL abo*
€33,00 p/mnd 18 maanden contract


Dalurenabonnement**:
Basic
€34,50 p/mnd 3 maanden contract

Weekendabonnement***:
Basic
€34,50 p/mnd 3 maanden contract

 


*Om in aanmerking te komen voor een studentenabonnement dient u een voltijd studie te volgen en mag u maximaal 27 jaar oud zijn.

*Het vrienden van SCL abonnement dient jaarlijks zelf door het lid met een jaar verlengd te worden. Indien dit niet gebeurt gaat
het vrienden van SCL abonnement automatisch over in een maandelijks opzegbaar lidmaatschap ad €45,00 per maand

**Hiermee mag 1x per week op werkdagen tussen 13:00 en 16:00 worden gesport. 

***Hiermee mag er op zaterdag en/of zondag tussen 09:00 en 14:00 worden gesport.

U kunt de fitness bereiken per mail:

fitness@sportcentrumleek.nl

Huisregels Fitness

Binnen ons fitnesscentrum gelden de volgende HUISREGELS

Sportcentrum Leek is aangesloten bij:

Vragen?