Ferku Sandor

Ik ben Ferku Sandor, personal trainer met een grote passie voor kickboksen. Op mijn 11e ben ik begonnen met kickboksen. Ik merkte al snel dat ik hier meer mee wilde doen. Het duurde dan ook niet lang voordat ik meedeed aan wedstrijden en mijn vaardigheden naar een hoger niveau tilde. Helaas moest ik op mijn 17e stoppen vanwege de drukte van school, maar de passie voor kickboksen is er nog steeds.

Mensen helpen hun doelen te bereiken met sport heeft mij altijd voldoening gegeven. Daarom heb ik mijn fitness diploma’s A,B en vechtsportpedagoog behaald. Met deze kennis op zak begon ik mijn eigen onderneming als personal trainer (FS Personal Training). Ik bied zowel één-op-één trainingen als duo- en small group-trainingen aan.

Daarnaast ben ik niet alleen gefocust op fysieke training, maar ook op gedragsverandering. Ik vind het belangrijk om mijn klanten bewust te maken van hun levensstijl en hen te helpen inzien wat er moet veranderen. Dit is een belangrijk aspect van personal training dat vaak over het hoofd wordt gezien, maar waarvan de voordelen op lange termijn enorm kunnen zijn.

Of je nu wilt afvallen, spieren wilt opbouwen, of gewoon in het algemeen een gezondere levensstijl wilt ontwikkelen, dan kan ik je helpen om je doelen te bereiken.