Fitnezzclub

Bij Sportcentrum Leek vinden we het belangrijk dat ook kinderen een gezonde levensstijl ontwikkelen. Want hoe eerder ze beginnen, hoe gezonder hun gewoontes worden. Voor hen  hebben we daarom ook voldoende aanbod. Zo hebben we een aantal externe lesaanbieders en bieden we zelf de Fitnezzclub aan. De Fitnezzclub is bedoeld voor kinderen tussen de 8 en 14 jaar. Op maandagmiddag kunnen de jonge sporters zich tussen 16:30 en 17:30 uitleven in de fitnesszaal, onder goede begeleiding uiteraard.

Nieuwsgierig geworden? Neem dan gerust contact op voor een gratis proefles!

Meer informatie? neem contact op met Sportcentrum Leek
T. 0594 512 040

 

Externe lesaanbieders

 

 

info@oldenoert.nl
www.oldenoert.nl

Kinderfysio

Fysiotherapie Oldenoert biedt sinds het voorjaar van 2005 het Fitkids programma aan.
Fitkids is een  fitness- en oefenprogramma, dat speciaal voor kinderen met een chronische ziekte en/of beperking is ontwikkeld. Er wordt getraind onder professionele begeleiding van een kinderfysiotherapeut.

Voor meer informatie verwijzen wij u naar:
Fysiotherapie Oldenoert
0594-518444

Dans

Sportcentrum Leek werkt voor de afdeling dans samen met Sport- en dansschool ‘SDM’.
SDM verzorgt danslessen op diverse locaties in Noord- Nederland. Op de dansafdeling in Leek kun je meerdere dansstijlen uitproberen, denk aan kidsdance, streetdance/hiphoplyrical/modern, dancehall, femme, commercial.

Jaarlijks zijn er audities om kans te maken op een plek in een wedstrijdteam dat landelijk en internationaal aan wedstrijden deelneemt. Bij SDM staat vast staat dat alle dansers, ongeacht niveau, twee keer per jaar de kans krijgen om een groots optreden te geven. De leerlingen doen mee aan SDM haar eigen wedstrijd plus voor de zomervakantie staan alle leerlingen in de jaarlijkse SDM eindshow in het MartiniPlaza Theater in Groningen.

Aanmelden voor een gratis proefles kan via: https://s-d-m.nl/proefles-aanvragen/

Kijk voor meer informatie op: https://s-d-m.nl/
of stuur een e-mail naar: info@s-d-m.nl

Ballet

Balletschool Etudes verzorgt onder kundige begeleiding alle facetten van ballet in Sportcentrum Leek. Het niveau staat garant voor een goede basis om eventueel door te stromen naar een professionele dansopleiding. Een cursus bestaat uit 30 lessen, op de dinsdag:
16.00 – 17.00 uur : kleuterballet (4-5 jr)
17.00 – 18.00 uur : klassiek (6-7 jr)
18.00 – 19.00 uur:  klassiek (8-10 jr)

Contact : Saskia Buring, T. 06 30 40 91 23

Muay-Thai/ Kickboksen

Al bijna 3 jaar is Baguala-Gym ook actief in Sportcentrum Leek. De lessen zijn hier zowel gericht op wedstrijd als recreatieve deelnemers. Zo is er voor iedereen de kans om een bepaald doel te bereiken.
Baguala Gym staat onder leiding van Izaak Thenu en is naast Leek tevens gevestigd in Groningen en Assen. De lessen in Sportcentrum Leek worden verzorgt door Siebren de Jong en Patrick Niezemuller.

Heb je zin om een keertje mee te doen? Kom dan gerust langs op
– dinsdag tussen 19.30 en 21.00 uur
– donderdag tussen 18.00  tot 19.00 uur jeugd van 7 t/m 12 jaar
– donderdag 19.00 tot 20.00 uur recreanten & wedstrijdgroep

Een proefles is geheel gratis.
Neem voor meer informatie contact op met Siebren de Jong, T. 06 19612119