Bianca de Wit

Hi! Ik ben Bianca de Wit en ik geef vanaf heden groepslessen en personal training in het mooie Sportcentrum Leek. Hieronder vertel ik een stukje over mijzelf:

Sinds 2016 heb ik mijn eigen onderneming en geef ik verschillende groepslessen waaronder spinning, bootcamps en full body trainingen. Dit doe ik in groepsverband en ook 1 op 1, dus personal training.

Zelf ben ik jaren lang actief geweest in de bodybuilding en ben ik in 2022 overall wereld kampioen geworden in Letland. Door alle jaren training geven, zelf trainen en verschillende opleidingen en cursussen gevolgd te hebben heb ik heel veel ervaring en begeleid ik veel mensen om hun doel te behalen door middel van training en voeding. Naast dat ik fysieke lessen geef, ben ik ook online coach. Hierbij maak ik plannen op maat (voeding/training) en help ik je nog extra om je daar te krijgen waar je graag wil zijn.

Naast de coaching, groepslessen en personal training bied ik ook duo training aan. Hierbij sport je samen met een vriend(in). Dit is voor sommige mensen heel fijn omdat je hierbij nog een extra stok achter de deur hebt om samen te gaan. + het is financieel dan natuurlijk voordeliger. Win win!

Voor meer informatie, prijzen of een intake gesprek kan je bij de balie vragen naar Bibi, of stuur mij direct een e-mail – bbfitcoaching@outlook.com

Ik kijk er naar uit om samen te werken en te kijken naar de mogelijkheden.

Instagram: leblanc.coach