Ronald Benner

Sedert 1975 beoefen ik al diverse sporten waaronder; judo, fitness, zwemmen en hardlopen.

Na 30 jaar judo (topsport) te hebben gedaan en jarenlang in de ICT – branche te hebben gewerkt, heb ik besloten om van mijn hobby, mijn werk te gaan maken.

Natuurlijk heb ik ook de broodnodige kennis opgedaan: In 2009 heb ik met succes de Fitvak de opleiding Fitness Trainer A en B afgerond. Om mijn vakgebied te specificeren heb ik verschillende opleidingen gevolgd, LAPT Personal Training (Red Label, RE-SIZE, Training en Business Essentials), NASM Certified Personal Trainer (CPT), RPM, BodyPump, ClubCycle, ClubPower, de AALO Cycle Docent opleiding.

Inmiddels heb ik ruime werkervaring opgedaan bij; Sportcentrum Leek, Sport- en afslankinstituut Julia in Harkema, Achmea health Center Groningen en Steenwijk, Fitnesscentrum Boost te Grootegast en bij Bewegingscentrum Norg.

Ook heb ik in het verleden (1987 t/m 2000) veel ervaring opgedaan als sportleider c.q. hoofdsportleider met het begeleiden en organiseren van sportactiviteiten (Purvak) voor de jeugd in Purmerend.

Zelf ben ik een inlevend, enthousiast persoon die wil meedenken om het uiterste uit iemand te halen. Daarnaast ben ik sportief, ambitieus en sociaal ingesteld.

Mijn kracht schuilt in het feit dat ik iedereen als individu analyseer, evalueer en bijstuur om zo de gevraagde doelstelling vooral op gezonde wijze te bewerkstelligen. Met andere woorden “Jouw doel is mijn doel”.

Mijn specialisaties betreffen naast krachttraining; cardiotraining en gewichtsbeheersing.

Tevens bij mijn trainingen krijg je niet alleen persoonsgerichte aandacht en mental coaching, ook besteed je precies de tijd die nodig is om jou hoogst haalbare doelen werkelijkheid te maken.

Naast training vind ik de volgende aandachtspunten; voeding, rust en motivatie minstens even belangrijk.